Particulieren

Veel jongeren hebben twijfels over het christelijk geloof en zijn onzeker over hun toekomst. Kerken worden leger, veel jongeren haken af en weten niet hoe ze moeten omgaan met alles wat er speelt in deze wereld. Daarom is het zo mooi en belangrijk dat ze op de EH met hun vragen terecht kunnen. We zien de uitwerking van ons onderwijs over geloof en persoonlijke vorming in hun leven. Het geeft hen de beste basis voor hun leven.

Investeren in de volgende generatie is belangrijker dan ooit. We willen u daarom vragen om gebed en uw financiële steun. Alvast hartelijk dank hiervoor!

Liever zelf een gift overmaken? Uw gift is van harte welkom op IBAN NL40 ABNA 0448 3610 00 t.n.v. Evangelische Hogeschool te Amersfoort.

De Familie Krins uit Gouda heeft decennialang, door drie generaties heen, ervaring met de geestelijke en praktische vorming van de EH. Ze steunen de EH nog altijd, ook financieel. Matthias Krins: “Als we als christenen de geloofsvorming bij jongeren belangrijk vinden, is steun aan de EH beslist de moeite waard: zo’n vorming gun je iedere jongere!”

Lees hier meer. 

Johan en Janny Duinkerken, donateurs EH: “Onze (klein)kinderen hebben een eigen visie gevormd vanuit Bijbelse kaders die hen weerbaar maakt in de samenleving, op de universiteit of het hbo. Dat zien wij als grootouders als grote winst van dit tussenjaar: zelfstandig kunnen denken en een eigen koers durven varen in je leven. Dat is nodig voordat je gaat studeren!”

Lees hier meer. 

 

Joselie, oud-student: “Het is zo waardevol om een jaar lang in jezelf te investeren. Jezelf beter leren kennen, je kwaliteiten, valkuilen. Erachter komen Wie God nou voor jou is. Ik ben uiteindelijk ook tot een goede studiekeuze gekomen!”

Lees hier meer. 

 

Tirza, oud-student: “Ik had dit jaar echt niet willen missen! Ik ben van mening dat ik een stevig fundament heb gecreëerd, waar ik de rest van mijn leven verder op kan bouwen. Ik wil mijn verdere leven samen met God bewandelen en doe dit ook vol vertrouwen, mede dankzij het basisjaar!”

Lees hier meer. 

 

Rosalie, oud-student: “Ik kan zeggen dat er boven verwachting veel verandering in het een jaar plaatsvindt. Ik heb mezelf niet alleen beter leren kennen, ik heb ook veel beter met mijn gedachten en gevoelens leren omgaan.”

Lees hier meer. 

 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world